Betrokken, deskundig, ervaren en heldere taal zijn de begrippen die de (kandidaat-)notarissen van Notariskantoor Hillegom typeren.

Het kantoor kent een lange traditie, die teruggaat tot 1685. Door altijd op een klantvriendelijke wijze onze cliënten bij hun juridische vraagstukken te ondersteunen, zijn we uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Niet alleen inwoners en ondernemingen gevestigd in Hillegom weten ons te vinden, maar ook uit de omringende gemeenten en grote steden. Een gedegen advies geven voor een redelijke prijs, dat is waar we in uitblinken. Daarbij is het niet alleen van belang dat het advies rechtens juist is, nu en in de toekomst, maar vooral ook dat het begrijpelijk en praktisch is. U wilt daarbij snel geholpen worden en niet weken of zelfs maanden hoeven wachten. Door een groot team van specialisten dat bovendien gebruik maakt van moderne communicatiemiddelen in relatie tot het Kadaster en ministeries kunnen we u vaak al direct helpen. Het oprichten van een B.V. of het maken van een testament kan in noodgevallen nog dezelfde dag geregeld worden. Daarbij denken we met u mee en gaan efficiënt te werk.  En kunt u niet naar ons komen omdat u bijvoorbeeld slecht te been bent, dan komen we natuurlijk net zo graag naar u toe.

Wij zijn een echt full-service kantoor. We zijn natuurlijk actief in de traditionele werkgebieden van het notariaat zoals het opmaken van testamenten, begeleiden van veilingen, overdracht van woningen en het opstellen van huwelijkse voorwaarden. Maar wij bieden meer. We helpen u bij alle  juridische vraagstukken die gerelateerd zijn aan het erfrecht, huwelijksvermogensrecht en onroerend goedrecht. Van het herstructureren van uw onderneming tot het vlottrekken van een vastgelopen boedelafwikkeling en van mediation bij echtscheiding tot een huwelijk met veel internationale aspecten, wij hebben er de specialisten voor in huis. Zo hebben wij onder andere ook specialisten op het gebied van estate planning die lid zijn van de gespecialiseerde vereniging EPN, die allemaal hart hebben voor uw zaak. We maken daarbij vooraf duidelijke en heldere afspraken over de kosten en zorgen ervoor dat u niet achteraf wordt verrast. Kunnen we uw zorgen direct wegnemen, dan doen we dat graag, kosteloos. Zekerheid, dat is wat wij u bieden.