Of u nu starter bent op de woningmarkt of in uw leven al meerdere huizen heeft gekocht en verkocht, het (ver)kopen van een woning is en blijft voor iedereen een (in)spannende gebeurtenis. Ook het afsluiten van een hypotheek is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Voor een goede begeleiding en een advies op maat bent u bij ons aan het goede adres. Als geen ander hebben wij een totaaloverzicht van wat er komt kijken bij vastgoedtransacties.

Of het nu gaat om het opstellen of controleren van de koopovereenkomst, een leveringsakte of een hypotheekakte, om een vrijwillige veiling of een executieveiling, een team van ervaren medewerkers staat voor u klaar om het proces voor u te regelen.

Ook in geval er bijzondere regelingen en afspraken gemaakt moeten worden met bijvoorbeeld buren, er een recht van overpad gevestigd moet worden, of er sprake is van erfpacht, wij kunnen u goed adviseren.

Juist in het stadium voordat u tot (ver)koop overgaat kunnen wij u vertellen waar u op moet letten en u wijzen op bepaalde risico’s die gepaard kunnen gaan met het bezitten van een woning, het hebben van een hypotheek, of de aansprakelijkheden die komen kijken bij overdracht van onroerend goed.

Wilt u voorafgaand aan het gesprek nadere informatie tot u nemen? Lees dan de brochure of doe de test.

Brochure Woning kopen
Brochure Woning verkopen
Test Woning kopen
Test Woning verkopen